lørdag 19. februar 2011

Ut på landet.

Har nå vært ute i bushen noen dager. Helt uten dekning. Været har vært bra og fisket OK. Stedet vi har vært er privat eiendom, men vi hadde en avtale med bonden så det var fritt frem. Vi viste også at ingen hadde fisket i elvene på flere uker så alt lå til rette for noen fine dager....

























































































































4 kommentarer:

  1. Godt å høre at forholdene har snudd, og fisket er bra igjen. Tror den jeg mistet i fjor var større en noen av de på bildet.. ;)
    Var lukta i hytta like funky som sist?

    SvarSlett
  2. En smule misunnelig. Det blir ikke helt det samme å gå på ski og spesielt ikke nå som det kryper ned mot -15 igjen.. Binder litt fluer om dagen og drømmer meg bort på vidda.
    Mange flotte fisker!

    SvarSlett
  3. Enig med Egil, unna dykk verkeleg gode forhold og godt fiske! Nydelige fiskar der oppe! Må nok ta meg ein tur til der!
    MVH
    Arne Lysen

    SvarSlett
  4. Helt sjukt fiske i disse bekkene dere driver. Minner meg om sjørret fiske i Litledalen, todalen og øksendalen. Snikfiske etter ørret på små klare elver. Er litt morsomt når de bikker 5 eller 7 kg.
    Får rett og slett feber.
    P.S En jeg kjenner fekk en ørret på 9,8 kg i den elva jeg tok de ørretene på 6 og 7,5 kg på en helg får 5 år siden. Den ble tatt i mitten av august i fjor og er ikke innmeldt, og hadde den vært det ville den desidert vært den største i distriktet i fjor.

    Mattis

    SvarSlett